Θανατηφόρο με ποδηλάτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 38χρονος Παναγιώτης - Στο ΓΝ Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο μοτοσικλετιστής

Θανατηφόρο με ποδηλάτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 38χρονος Παναγιώτης - Στο ΓΝ Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο μοτοσικλετιστής

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Πάφο, έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Σάββα, 38 ετών, τέως κάτοικος επαρχίας Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Θανατηφόρο το τροχαίο με ποδηλάτη και μοτοσικλετιστή – Συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην Πάφο

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις έξι το απόγευμα, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 35χρονος στον κύριο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Πωμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε ο Σάββα.

Συνεπεία του δυστυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός και των δύο οδηγών.

Ο 38χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 35χρονος μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE