Βασίλης Δήμας: «Ο Βασίλης Καρράς είναι δυνατός και ήρεμος, είναι εδώ»

Βασίλης Δήμας: «Ο Βασίλης Καρράς είναι δυνατός και ήρεμος, είναι εδώ»

Ο Βασίλης Δήμας έδωσε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για το πως είναι σήμερα ο Βασίλης Καρράς και για τη συνεργασία τους.

«Έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κ. Καρρά. Γράφαμε μουσική στο καμαρίνι του στην Ιερά Οδό, όπου πήγαινα κάθε μέρα… Εκεί με την κιθάρα γράφαμε μαζί τα πρώτα μας τραγούδια. Γράφαμε ακόμα και από το τηλέφωνο. Αισθάνομαι τιμή και ευγνωμοσύνη για το τραγούδι που υπογράφουμε μαζί» δηλώνει για το τραγούδι «Φοιτητές» που έγραψε ο ίδιος με τον Βασίλη Καρρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.