Πτώση μικρού αεροσκάφους στο Μαρκί – Διάσωση δύο προσώπων - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Πτώση μικρού αεροσκάφους στο Μαρκί – Διάσωση δύο προσώπων - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί του Σαββάτου το ΚΣΕΔ μετά από πτώση αεροσκάφους στο Μαρκί.

Σύμφωνα με το ΚΣΕΔ, στις 28 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 08:50, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε ενημέρωση για πτώση μικρού αεροσκάφους στην περιοχή Μαρκί.

Το ΚΣΕΔ προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ.

Τα μέσα διάσωσης εντόπισαν το σημείο πτώσης και απεγκλώβισαν τα 2 μέλη του πληρώματος.

Οι διασωθέντες αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.