Νίκος Μουρατίδης: «Το Fame Story είναι χάλια, πάτος»

Νίκος Μουρατίδης: «Το Fame Story είναι χάλια, πάτος»

Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και το Fame Story. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη στάση του στην εκπομπή του.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός ο κυκεώνας κουτσομπολιού. Όλες οι εκπομπές έτσι είναι όλο κουτσομπολιό. Με αποκορύφωμα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που ηδονίζεται να ασχολούνται όλοι μαζί του», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE