Μαρίνος Κλεάνθους: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να έχουμε προοπτική και ελπίδα»

Μαρίνος Κλεάνθους: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να έχουμε προοπτική και ελπίδα»

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να έχουμε προοπτική και ελπίδα, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ - Συνεργασία Μαρίνος Κλεάνθους, μετά την μαθητική παρέλαση στη Λευκωσία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

«Σήμερα τιμούμε τη μνήμη όλων εκείνων οι οποίοι πολέμησαν και αντιστάθηκαν για την ελευθερία και την Δημοκρατία, απέναντι στον φασισμό, στην ακροδεξία και στην σκλαβιά», πρόσθεσε.

Σήμερα, συνέχισε, «τιμούμε τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν και δεν λύγισαν και ενωμένοι πάλεψαν για το έθνος».

Ο κ. Κλεάνθους είπε ότι «η ΔΗΠΑ - Συνεργασία καλεί όλους να εμπνευστούν από το μήνυμα εκείνων των ημερών και με ενότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε τις επόμενες μέρες».

«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να έχουμε προοπτική και ελπίδα», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE