Πάνω από τα $2.000, για πρώτη φορά εντός 5 μηνών, η τιμή του χρυσού

Πάνω από τα $2.000, για πρώτη φορά εντός 5 μηνών, η τιμή του χρυσού

Πάνω από τα 2.000 δολάρια την ουγγιά, για πρώτη φορά στους τελευταίους πέντε μήνες, έκλεισε την Παρασκευή η τιμή του χρυσού, λόγω της αβεβαιότητας που δημιουργεί η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ – Χαμάς και οι ανησυχίες για ενδεχόμενη επέκτασή της.

Η τιμή του χρυσού έκλεισε στα 2.006 δολάρια ανά ουγγία, παρουσιάζοντας ημερήσια αύξηση πέραν του 1% ή 21,8 δολάρια. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Μάιο.

Από την έναρξη της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ - Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου, η τιμή του χρυσού ενισχύεται πέραν των 150 δολαρίων.

Ο χρυσός θεωρείται από τους επενδυτές ως ασφαλές καταφύγιο σε περιόδους μεγάλης αβεβαιότητας και αναταραχών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE