Πάνω από τα $2.000, για πρώτη φορά εντός 5 μηνών, η τιμή του χρυσού

Πάνω από τα $2.000, για πρώτη φορά εντός 5 μηνών, η τιμή του χρυσού

Πάνω από τα 2.000 δολάρια την ουγγιά, για πρώτη φορά στους τελευταίους πέντε μήνες, έκλεισε την Παρασκευή η τιμή του χρυσού, λόγω της αβεβαιότητας που δημιουργεί η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ – Χαμάς και οι ανησυχίες για ενδεχόμενη επέκτασή της.

Η τιμή του χρυσού έκλεισε στα 2.006 δολάρια ανά ουγγία, παρουσιάζοντας ημερήσια αύξηση πέραν του 1% ή 21,8 δολάρια. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Μάιο.

Από την έναρξη της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ - Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου, η τιμή του χρυσού ενισχύεται πέραν των 150 δολαρίων.

Ο χρυσός θεωρείται από τους επενδυτές ως ασφαλές καταφύγιο σε περιόδους μεγάλης αβεβαιότητας και αναταραχών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE