Εισβολή πλήθους που έψαχνε «Εβραίους» σε αεροδρόμιο στη Ρωσία: 60 προσαγωγές, 9 αστυνομικοί τραυματίες

Εισβολή πλήθους που έψαχνε «Εβραίους» σε αεροδρόμιο στη Ρωσία: 60 προσαγωγές, 9 αστυνομικοί τραυματίες

Eξήντα πρόσωπα που βαραίνουν υποψίες πως εισέβαλαν βίαια χθες Κυριακή σε αεροδρόμιο στην Μαχατσκαλά, την πρωτεύουσα της δημοκρατίας του Νταγκεστάν της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ εννέα αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια, ανακοίνωσαν σήμερα οι ρωσικές αρχές.

«Πάνω από 150 από τους πιο ενεργούς συμμετέχοντες στις ταραχές ταυτοποιήθηκαν» και «εξήντα από αυτούς προσήχθησαν», ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, διευκρινίζοντας πως οι δύο από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν έχουν εισαχθεί και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νταγκεστάν, στον ρωσικό Καύκασο, περιοχή με κατά πλειονότητα μουσουλμανικό πληθυσμό.

Πλήθος διαδηλωτών έκανε έφοδο στο αεροδρόμιο χθες αναζητώντας «Εβραίους» μετά την άφιξη πτήσης από το Τελ Αβίβ, αναγκάζοντας τις αρχές να διατάξουν δυνάμεις ασφαλείας να επέμβουν για να τους απομακρύνουν από την εγκατάσταση, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία και το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE