Εισβολή πλήθους που έψαχνε «Εβραίους» σε αεροδρόμιο στη Ρωσία: 60 προσαγωγές, 9 αστυνομικοί τραυματίες

Εισβολή πλήθους που έψαχνε «Εβραίους» σε αεροδρόμιο στη Ρωσία: 60 προσαγωγές, 9 αστυνομικοί τραυματίες

Eξήντα πρόσωπα που βαραίνουν υποψίες πως εισέβαλαν βίαια χθες Κυριακή σε αεροδρόμιο στην Μαχατσκαλά, την πρωτεύουσα της δημοκρατίας του Νταγκεστάν της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ εννέα αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια, ανακοίνωσαν σήμερα οι ρωσικές αρχές.

«Πάνω από 150 από τους πιο ενεργούς συμμετέχοντες στις ταραχές ταυτοποιήθηκαν» και «εξήντα από αυτούς προσήχθησαν», ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, διευκρινίζοντας πως οι δύο από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν έχουν εισαχθεί και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νταγκεστάν, στον ρωσικό Καύκασο, περιοχή με κατά πλειονότητα μουσουλμανικό πληθυσμό.

Πλήθος διαδηλωτών έκανε έφοδο στο αεροδρόμιο χθες αναζητώντας «Εβραίους» μετά την άφιξη πτήσης από το Τελ Αβίβ, αναγκάζοντας τις αρχές να διατάξουν δυνάμεις ασφαλείας να επέμβουν για να τους απομακρύνουν από την εγκατάσταση, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία και το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE