Το μήνυμα του Μπας Ντοστ από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο

Το μήνυμα του Μπας Ντοστ από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο

Ο επιθετικός της Ναϊμέγκεν, Μπας Ντοστ, αναρρώνει από χθες (29/10) το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά την κατάρρευση του στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Άλκμααρ για την Eredivisie.

Ο 34χρονος πρώην διεθνής Ολλανδός σέντερ φορ, ο οποίος ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου, δήλωσε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ναϊμέγκεν ότι ένιωθε καλά.

«Ο αγώνας Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν διακόπηκε στο 90ο λεπτό το απόγευμα της Κυριακής με το σκορ στο 1-2. Ο Μπας Ντοστ κατέρρευσε στο γήπεδο και βοηθήθηκε αμέσως από όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ήταν παρούσες», ανέφερε η Ναϊμέγκεν σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, με την διευκρίνιση πως «ο Ντοστ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης».

Παίκτες και των δύο ομάδων στάθηκαν γύρω από τον Ντοστ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ του ματς έδωσε την ασίστ για το δεύτερο τέρμα της Ναϊμέγκεν.

«Τα πάω καλά. Η βοήθεια που έλαβα στο γήπεδο ήταν φανταστική», είπε ο Ντοστ στο X και πρόσθεσε: «Είμαι στο νοσοκομείο τώρα και αισθάνομαι καλά. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη».

Η Άλκμααρ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής στράικερ Βαγγέλης Παυλίδης, δημοσίευσε ένα μήνυμα λέγοντας: «Ο Μπας Ντοστ έχει ευτυχώς τις αισθήσεις του. Σου ευχόμαστε καλή ανάρρωση και δύναμη, Μπας».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE