Ξεκίνησε παράνομες πτήσεις στα κατεχόμενα η Sun Express - «Καλώς ήλθατε στο Ερτζιάν»

Ξεκίνησε παράνομες πτήσεις στα κατεχόμενα η Sun Express - «Καλώς ήλθατε στο Ερτζιάν»

Την πρώτη της πτήση προς το παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου πραγματοποίησε η αεροπορική εταιρεία Sun Express στις 29 Οκτωβρίου 2023, ημέρα κατά την οποία εορτάστηκε η 100η επέτειος από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Το αεροσκάφος το οποίο μετέφερε 118 επιβάτες από τη Σμύρνη, έτυχε υποδοχής με υδάτινη αψίδα και πανό που έγραφαν «Καλώς ήλθατε στο Ερτζιάν» και προσφέρθηκαν λουλούδια στο πλήρωμα και στους επιβάτες του.

Η Sun Express θα πραγματοποιεί πτήσεις από τη Σμύρνη προς τα κατεχόμενα τέσσερις φορές την βδομάδα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE