ΚΤΚ: Ως τις 29/11 αιτήματα μειωμένων δικηγορικών σε υποθέσεις εξυγίανσης και αξιογράφων

ΚΤΚ: Ως τις 29/11 αιτήματα μειωμένων δικηγορικών σε υποθέσεις εξυγίανσης και αξιογράφων

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) ανακοίνωσε ότι η προθεσμία για υποβολή αιτημάτων για καταβολή μειωμένων δικηγορικών εξόδων από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν καταχωρήσει αγωγές εναντίον της σε σχέση με θέματα εξυγίανσης και αξιογράφων της Τράπεζας Κύπρου ή/και της Λαϊκής Τράπεζας.

Η νέα προθεσμία για υποβολή αιτημάτων παρατείνεται έως τις 29 Νοεμβρίου 2023, και η ώρα λήξης είναι το 15:00.

Οι προϋποθέσεις για την καταβολή μειωμένων δικηγορικών εξόδων, η διαδικασία υποβολής αιτημάτων και τα έντυπα περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις της ΚΤΚ ημερομηνιών 3 Ιουλίου 2023 και 10 Ιουλίου 2023.

Για τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 22714600.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.