Ισπανία: Η βασιλομήτωρ Σοφία, ξέσπασε σε κλάματα γιατί δεν προσκλήθηκε στα γενέθλια της εγγονής της - Δείτε βίντεο

Ισπανία: Η βασιλομήτωρ Σοφία, ξέσπασε σε κλάματα γιατί δεν προσκλήθηκε στα γενέθλια της εγγονής της - Δείτε βίντεο

Τη μεγάλη συναισθηματική της φόρτιση δεν κατάφερε να κρύψει η Βασιλομήτωρ Σοφία της Ισπανίας που ξέσπασε σε δάκρυα σε εμφάνισή της που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον διεθνή Τύπο. Η σύζυγος του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος Α' φάνηκε βαθιά συγκινημένη σε εκδήλωση ακαδημαϊκού χαρακτήρα.

Σε εκδήλωση, ειδικότερα, σε πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, η 84χρονη συγκινήθηκε ενώ επαινούσε καθηγητή φυσικής που ανακηρύχθηκε πρύτανης. 

Δείτε βίντεο:

 
Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail αποδίδει τη συγκίνηση της Σοφίας στο γεγονός ότι δεν έχει προσκληθεί από τον γιο της, βασιλιά Φίλιππο ΣΤ, στην ορκωμοσία της κόρης του, πριγκίπισσας Eλεονώρας των Αστουριών, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία γίνεται 18 ετών.


Το παλάτι φέρεται να προσπαθεί να αποφύγει τις αντιδράσεις για τον αμφιλεγόμενο πρώην βασιλιά, ο οποίος παραιτήθηκε υπέρ του γιου του Φελίπε το 2014, και έφυγε εξόριστος στο Άμπου Ντάμπι.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE