Άντρας με καρναβαλίστικη αμφίεση μπήκε σε περίπτερο στον Πρωταρα και ανέσυρε πιστόλι - Τρόμος για την υπάλληλο

Άντρας με καρναβαλίστικη αμφίεση μπήκε σε περίπτερο στον Πρωταρα και ανέσυρε πιστόλι - Τρόμος για την υπάλληλο

  Υπόθεση ένοπλης ληστείας διερευνούν ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχωστου τα γεγονότα της οποίας εξελίχθηκαν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, σήμερα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

 
Συγκεκριμένα, άγνωστος άντρας εισήλθε σε περίπτερο στον πρωτάρα έδαφος Παραλιμνιου και ζήτησε να αγοράσει τσιγάρα. Ενώ η υπάλληλος του περιπτέρου τον εξυπηρετούσε αυτός ανέσυρε πιστόλι και αφού το όπλισε της ζήτησε τα λεφτά του ταμείου.

Η υπάλληλος αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο άγνωστος άντρας να εισέλθει πίσω από τον πάγκο του ταμείου και να αφαιρέσει ολόκληρη την ταμειακή θήκη με το περιεχόμενο της το οποίο ανερχόταν σε 900 ευρώ.

Στην συνέχεια ο άγνωστος αντρας εισήλθε σε όχημα που τον ανέμενε έξω από το περίπτερο στο οποίο στην θέση του οδηγού επέβαινε δεύτερο πρόσωπο και εγκατέλειψαν το μέρος. Σύμφωνα με την υπάλληλο του περιπτέρου αλλά και από τα οπτικά πλάνα που εξασφαλίστηκαν από το ΚΚΒΠ του περιπτέρου ο άγνωστος άντρας κατά την είσοδο του στο περίπτερο έφερε καρναβαλιστικη αμφίεση με καπέλο και μάσκα ενώ μιλούσε την κυπριακή διάλεκτο.

Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχωστου όπου φωτογραφήσαν την σκηνή και ελαβαν αριθμό τεκμηρίων για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Αμμοχωστου διερευνά.

*H κύρια φωτογραφία είναι αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE