ΕΛΛΑΔΑ

Πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο - Δείτε βίντεο

Πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο - Δείτε βίντεο

Συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (30/10) στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με αφορμή τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο.

Στην Αθήνα την πορεία πραγματοποίησαν συλλογικότητες.


Η αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο, διακόπτοντας την κυκλοφορία στη Σταδίου και στη Βασιλίσσης Αμαλίας. Μετά τις 21:ο0, όταν η πορεία ολοκληρώθηκε, οι δρόμοι άνοιξαν ξανά.





Εν τω μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη, η πορεία έγινε από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αναρχικές συλλογικότητες.

Ξκίνησε από την πλατεία της Καμάρας και κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούσαν την πορεία προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος, διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για τον τραυματισμό της ανήλικης στο Νέο Ηράκλειο.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα εξακριβωθεί αν έχουν τελεστεί τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top