Συναγερμός στη Γαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν γυναίκα που υπερασπιζόταν την τρομοκρατία

Συναγερμός στη Γαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν γυναίκα που υπερασπιζόταν την τρομοκρατία

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη 31/10 το πρωί στο Παρίσι, καθώς η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον μιας γυναίκας με καλυμμένα χαρακτηριστικά που έκανε απειλητικά σχόλια και υποστήριζε την τρομοκρατία, σύμφωνα με το BFMTV.

Ειδικότερα, γύρω στις 9.30 π.μ., στο σταθμό Austerlitz RER στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού απείλησε να «ανατινάξει τα πάντα», σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Lefigaro. Στη συνέχεια εντοπίστηκε στον σταθμό Bibliotheque Francois Mitterrand κρύβοντας τα χέρια της στα ρούχα της.

Μια ομάδα της BAC επενέβη επί τόπου και προσπάθησε να την απομονώσει, ενώ εκείνη φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» και εξακολουθούσε να αρνείται να δείξει τα χέρια της. Καθώς αντιστάθηκε στις εντολές της αστυνομίας, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τα όπλα τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χτυπήθηκε στο στομάχι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.