Πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας στην Αθήνα - Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

Πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας στην Αθήνα - Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, θα μεταβεί στην Αθήνα στις 9 και 10 Νοεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Κύπρου και Ελλάδας, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε πως το πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας, τα οποίο θεσμοθετήθηκε κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του θα απασχολήσουν τομείς κοινού ενδιαφέροντος, θα τεθούν κοινοί στόχοι και χρονοδιαγράμματα με συγκεκριμένα ορόσημα.

Είπε ακόμη πως περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το πρόγραμμα αλλά και τη σύνθεση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Προσγειώθηκε στην Αλάσκα ο Πούτιν - «Θέλω κατάπαυση του πυρός σήμερα» είπε ο Τραμπ

LIVE - Προσγειώθηκε στην Αλάσκα ο Πούτιν - «Θέλω κατάπαυση του πυρός σήμερα» είπε ο Τραμπ

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE