Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η διαμαρτυρία για τον πόλεμο στη Γάζα

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η διαμαρτυρία για τον πόλεμο στη Γάζα

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται διαμαρτυρία στην Λευκωσία με σύνθημα «Όχι στ’ όνομά μας! Σταματήστε την γενοκτονία! Ελευθερία στην Παλαιστίνη!».

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από το Υπουργείο Εσωτερικών κι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή του Προεδρικού. Υπάρχει αστυνομική παρουσία κατά μήκος της διαδήλωσης ενώ δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στην τροχαία κίνηση.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν διάφορες οργανώσεις, κινήσεις και σύνολα που σε κοινή τους ανακοίνωση σημειώνουν ότι η στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας να καταδικάσει μονομερώς τη Χαμάς και να φιλοξενεί ένοπλες δυνάμεις τρίτων χωρών «καθιστά την Κύπρο συνεργό στη γενοκτονία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Στεκόμαστε απέναντι στη στοχοποίηση αμάχων και μη στρατιωτικών υποδομών, όπως σχολεία και νοσοκομεία. Στεκόμαστε απέναντι στη συνεχή συλλογική τιμωρία που επιβάλει το Ισραήλ».

Ζητούν άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και άμεση απελευθέρωση ομήρων και αδίκως κρατούμενων ατόμων, ιδιαίτερα παιδιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE