Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η διαμαρτυρία για τον πόλεμο στη Γάζα

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η διαμαρτυρία για τον πόλεμο στη Γάζα

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται διαμαρτυρία στην Λευκωσία με σύνθημα «Όχι στ’ όνομά μας! Σταματήστε την γενοκτονία! Ελευθερία στην Παλαιστίνη!».

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από το Υπουργείο Εσωτερικών κι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή του Προεδρικού. Υπάρχει αστυνομική παρουσία κατά μήκος της διαδήλωσης ενώ δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στην τροχαία κίνηση.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν διάφορες οργανώσεις, κινήσεις και σύνολα που σε κοινή τους ανακοίνωση σημειώνουν ότι η στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας να καταδικάσει μονομερώς τη Χαμάς και να φιλοξενεί ένοπλες δυνάμεις τρίτων χωρών «καθιστά την Κύπρο συνεργό στη γενοκτονία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Στεκόμαστε απέναντι στη στοχοποίηση αμάχων και μη στρατιωτικών υποδομών, όπως σχολεία και νοσοκομεία. Στεκόμαστε απέναντι στη συνεχή συλλογική τιμωρία που επιβάλει το Ισραήλ».

Ζητούν άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και άμεση απελευθέρωση ομήρων και αδίκως κρατούμενων ατόμων, ιδιαίτερα παιδιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE