Στο κελί για 6 χρόνια 38χρονος για εμπορία ναρκωτικών – Τι είχε εντοπιστεί στην κατοχή του

Στο κελί για 6 χρόνια 38χρονος για εμπορία ναρκωτικών – Τι είχε εντοπιστεί στην κατοχή του

Ποινή φυλάκισης διάρκειας έξι χρόνων σε άντρα ηλικίας 38 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για εμπορία ναρκωτικών, επιβλήθηκε σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας. Την υπόθεση είχε διερευνήσει το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.

Η υπόθεση αφορούσε στον εντοπισμό τον περασμένο Μάιο, στην κατοχή του 38χρονου, καθώς και σε περιβόλι του ιδίου, στην επαρχία Λάρνακας, ποσοτήτων κάνναβης βάρους 798 γραμμαρίων περίπου και κοκαΐνης βάρους 128 γραμμαρίων περίπου, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1, ημερομηνίας 21/05/2023, σχετικό).

Στις 20 Μαΐου συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο τον 38χρονο, ενώ αυτός έφευγε από το περιβόλι του, σε περιοχή της Λάρνακας. Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 204 γραμμάρια κάνναβης, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 78 γραμμάρια κοκαΐνης, και το χρηματικό ποσό των 1,860 ευρώ.

Ακολούθως, έγινε έρευνα στο περιβόλι, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα θαμμένο πλαστικό βαρέλι που περιείχε 594 γραμμάρια κάνναβης, 50 γραμμάρια κοκαΐνης, και μία ζυγαριά με ίχνη κάνναβης. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και ένα φυτό κάνναβης, ύψους 90 περίπου εκατοστών, το οποίο ήταν φυτεμένο κοντά στην περίφραξη του περιβολιού. Επίσης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 17 κροτίδες και 25 πυροτεχνήματα.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών καταχωρήθηκε για άμεση εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE