ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δολοφονία Μαυρομιχάλη: Ξεκίνησε το ανακριτικό έργο – Λήφθηκαν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του

Δολοφονία Μαυρομιχάλη: Ξεκίνησε το ανακριτικό έργο – Λήφθηκαν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση του φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης (31/10), στη Λευκωσία, με θύμα τον 45χρονο Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ήδη οι ανακριτές ξεκίνησαν τις έρευνες για την υπόθεση, με καταθέσεις να έχουν ξεκινήσει να λαμβάνονται από χθες Τετάρτη (1/11).

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, λαμβάνονται καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα του περιβάλλοντος του.

Αυτή την στιγμή η Αστυνομία προσπαθεί, μέσα από τις καταθέσεις και από το μαρτυρικό υλικό που έχει στην κατοχή της, να βρει κάποια κατεύθυνση στην υπόθεση ενώ παράλληλα καλεί άτομα που γνωρίζουν οποιεσδήποτε πληροφορίες για λήψη καταθέσεων στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι χθες (1/11) διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του Αλέξη Μαυρομιχάλη. Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος του Μαυρομιχάλη επήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξεως ύπατος και πνεύμονα προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Μαυρομιχάλης βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον δεύτερο όροφο, στην Ακρόπολη, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και άφησε τη τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στο χειρουργείο.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για εξιχνίαση τόσο της υπόθεσης δολοφονίας του Αλέξη Μαυρομιχάλη, όσο και του Θανάση Καλογερόπουλου, οι οποίες διαπράχθηκαν με πολύ παρόμοιο τρόπο μέσα σε 37 ώρες.

Για τις δύο δολοφονίες λήφθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις σε χθεσινή (1/11) σύσκεψη των ανακριτικών ομάδων των ΤΑΕ Λευκωσίας και Λεμεσού με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top