Έφερνε παράνομα μετανάστες στην Κύπρο - Κατέληξε στη φυλακή 56χρονος

Έφερνε παράνομα μετανάστες στην Κύπρο - Κατέληξε στη φυλακή 56χρονος

Ποινή φυλάκισης επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε άντρα ηλικίας 56 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε σε αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά την άφιξη αριθμού παράτυπων μεταναστών, στην περιοχή Αμμοχώστου, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας 24 μηνών στον 56χρονο, για τα ακόλουθα αδικήματα: απαγορευμένος μετανάστης, παράνομη είσοδος στη Δημοκρατία, βοήθεια με πρόθεση σε υπηκόους τρίτης χώρας για να εισέλθουν παράνομα στη Δημοκρατία.

Η εν λόγω υπόθεση αφορούσε στην άφιξη με βάρκα στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, το απόγευμα στις 20 Σεπτεμβρίου, 2023 13 παράνομων μεταναστών, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν, ο 56χρονος ήταν ο πλοηγός της βάρκας.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE