Αύριο το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Μαυρομιχάλη – Η ώρα της κηδείας

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Μαυρομιχάλη – Η ώρα της κηδείας

Αύριο θα τελεστεί η κηδεία του Αλέξη Μαυρομιχάλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/11).

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Στροβόλου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον δεύτερο όροφο, στην Ακρόπολη, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και άφησε τη τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στο χειρουργείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE