Αντί να κάνουμε βήματα μπροστά, παραμένουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν

Αντί να κάνουμε βήματα μπροστά, παραμένουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, η Νομική Υπηρεσία του Κράτους απάντησε αρνητικά στα αιτήματα της Ομόνοιας και της Πάφος FC για να διαχειριστούν το Μακάρειο και το «Στέλιος Κυριακίδης» αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες θυμίζουμε ότι εξέφρασαν εδώ και χρόνια την πρόθεση τους να ανακαινίσουν και να αναβαθμίσουν τα δύο γερασμένα στάδια, όμως για μία ακόμη φορά, βρίσκουν μπροστά τους... ανυπέρβλητα εμπόδια και μπλόκα και όπως όλα δείχνουν, πλέον δεν πρόκειται να συνεχίσουν να επιμένουν μπας και αλλάξουν γνώμη στους αρμοδίους, αλλά θα εξετάσουν άλλες λύσεις για το γηπεδικό θέμα που τους απασχολεί (και ταλαιπωρεί...).

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει το δικό του σχόλιο με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε με φόντο την θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE