Ντέιλι Σαμπάχ: Δημιουργία δικαστηρίου για τις περιουσίες μετά τη λύση του Κυπριακού

Ντέιλι Σαμπάχ: Δημιουργία δικαστηρίου για τις περιουσίες μετά τη λύση του Κυπριακού

Δικαστήριο για τις περιουσίες θα δημιουργηθεί μαζί με την Επιτροπή Περιουσιών έπειτα από τη λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ντέιλι Σαμπάχ, το οποίο θα είναι η ανώτατη Αρχή για την επίλυση περιουσιακών διαφωνιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Δικαστήριο για τις περιουσίες θα επιτρέπει στους πολίτες οι οποίοι διαφωνούν με την απόφαση της επιτροπής περιουσιών να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Θα λαμβάνει αποφάσεις με σκοπό την επίλυση προβλημάτων για αποτροπή πιθανών άδικων συμπεριφορών απέναντι στους δικαιούχους περιουσιών. Αν οι πολίτες δεν είναι ικανοποιημένοι από τις αποφάσεις του δικαστηρίου, θα έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν το ΕΔΑΔ, γράφει η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE