Λατσιά: Aυτοκίνητο μπούκαρε σε οικία

Λατσιά: Aυτοκίνητο μπούκαρε σε οικία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής,(04/09), σε κεντρικό δρόμο στα Λατσιά.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Άγιο είχαν οι ένοικοι σπιτιού επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη, στα Λατσιά.

Ο  οδηγός, οχήματος τύπου σαλούν,  κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κοντά στα φώτα τροχαίας, όπου βρίσκεται η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του.

Προσέκρουσε στο πέτρινο περιτοίχισμα της οικίας και βρέθηκε μέσα στην αυλή, μία ανάσα από τα παράθυρα του σπιτιού. 

Ευτυχώς, για καλή τους τύχη οι νοικοκύρηδες δεν βρίσκονταν στο σημείο, εκείνη την ώρα, αλλά στο πίσω μέρος του σπιτιού.  Ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο έτρεξαν να δουν τι συνέβη. 

Στη σκηνή έφθασε αστυνομία, όπου διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.