Λατσιά: Aυτοκίνητο μπούκαρε σε οικία

Λατσιά: Aυτοκίνητο μπούκαρε σε οικία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής,(04/09), σε κεντρικό δρόμο στα Λατσιά.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Άγιο είχαν οι ένοικοι σπιτιού επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη, στα Λατσιά.

Ο  οδηγός, οχήματος τύπου σαλούν,  κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κοντά στα φώτα τροχαίας, όπου βρίσκεται η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του.

Προσέκρουσε στο πέτρινο περιτοίχισμα της οικίας και βρέθηκε μέσα στην αυλή, μία ανάσα από τα παράθυρα του σπιτιού. 

Ευτυχώς, για καλή τους τύχη οι νοικοκύρηδες δεν βρίσκονταν στο σημείο, εκείνη την ώρα, αλλά στο πίσω μέρος του σπιτιού.  Ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο έτρεξαν να δουν τι συνέβη. 

Στη σκηνή έφθασε αστυνομία, όπου διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE