Μόνο που δεν την π@δηξε στο club! Ποιό είναι το διάσημο ερεθισμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz; (PHOTOS)

Μόνο που δεν την π@δηξε στο club! Ποιό είναι το διάσημο ερεθισμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz; (PHOTOS)

Σε… γνωστό club της Αθήνας αποφάσισε να μας δείξει τις ορμές του γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που δε σταμάτησε να φιλιέται και να χουφτώνεται!

Όσο ο Διονύσης Σχοινάς τραγουδούσε, το βράδυ της Πέμπτης, στο «Akanthus», ο Μάνος Ιωάννου και η Βαλέρια Χοψονίδου έκαναν τα… δικά τους, με το φωτογραφικό φακό να τους τσακώνει (να δεις που το ζευγάρι δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για φλας, αλλά νόμιζε ότι αστράφτει).

Τι κι αν ο κόσμος τριγύρω τραγουδούσε, χόρευε και τους έβλεπε;

Ο Μάνος έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα της Βαλέριας, αλλά και... κάτω από τη μίνι φούστα της!

Η Βαλέρια, από την άλλη, έπαιζε με το προσωπάκι του καλού της πριν του ρίξει το γλωσσόφιλο!

Κι αφού μέσα έδωσαν... ρεσιτάλ, στην έξοδο ούτε χεράκι χεράκι δεν πιάστηκαν!

Πάντως, αν δεν βολεύει το σπίτι ή το αυτοκίνητο, υπάρχουν και τα... ξενοδοχεία!

Πηγή: Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE