ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον Οκτώβριο η ψηφοφορία Τούρκων υπηκόων για τις Βουλευτικές στην Τουρκία

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον Οκτώβριο η ψηφοφορία Τούρκων υπηκόων για τις Βουλευτικές στην Τουρκία

Οι τουρκικής υπηκοότητας κάτοικοι στο ψευδοκράτος, που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ψηφοφόρων του εξωτερικού της Τουρκίας, θα μπορούν να ψηφίσουν για τις Βουλευτικές Εκλογές μεταξύ 8 και 25 Οκτωβρίου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση της τουρκικής “πρεσβείας” καλούνται οι Τούρκοι υπήκοοι να ελέγξουν εάν είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, να το πράξουν εάν δεν είναι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και πληροφορούνται ότι θα μπορούν να ψηφίζουν στην “πρεσβεία” μεταξύ 8 και 25 του Οκτώβρη σε συγκεκριμένες ώρες. Από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου θα μπορούν να ψηφίζουν και στις εισόδους προς την Τουρκία, όπου θα στηθούν κάλπες στα τελωνεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE