Μην ενοχλείτε τους ελέφαντες όταν κοιμούνται… είναι πολύ επικίνδυνο (Βίντεο)

Μην ενοχλείτε τους ελέφαντες όταν κοιμούνται… είναι πολύ επικίνδυνο (Βίντεο)

Η ώρα της μεσημεριανής σιέστας είναι ιερή και ο άγραφος νόμος θέλει τους… παραβάτες που επεμβαίνουν στην ιδιαίτερη αυτή σχέση με τον Μορφέα να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Πόσω μάλλον όταν ζυγίζεις… τόνους και τίποτα δεν είναι ικανό να σε τρομάξει! Γιατί, πολύ απλά, δεν μπορεί να έρχεται όποιος θέλει για σαφάρι στη Νότια Αφρική και να περνά από δίπλα σου με το θορυβώδες τζιπ του την ώρα που κοιμάσαι.

Αναπόφευκτό είναι έτσι όταν επιδεικνύεις τέτοιο θράσος και δεν σέβεσαι τις ώρες ελεφαντένιας ησυχίας, εμείς να σε πάρουμε στο κυνήγι, προσφέροντάς σου περισσότερη αδρεναλίνη από όση έψαχνες, ταξιδεύοντας στα μέρη μας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE