Πάφος: Έρχονται φαρμακοβιομηχανίες από την Μ. Ανατολή

Πάφος: Έρχονται φαρμακοβιομηχανίες από την Μ. Ανατολή

Φαρμακοβιομηχανίες από χώρες της Μέσης Ανατολής και άλλες διεθνείς εταιρείες επέδειξαν ενδιαφέρον να δραστηριοποιηθούν στην Πάφο ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στις ευρωπαϊκές αγορές, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, υποστήριξε ότι το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται είναι πραγματικό και κάποιες απ` αυτές τις εταιρείες ξεκίνησαν να συνεργάζονται με γραφεία παροχής υπηρεσιών στην Πάφο ενώ ήδη εγκαταστάθηκαν δύο χαρτοβιομηχανίες.

Το ΕΒΕ, συνέχισε, όχι μόνο στηρίζει αυτές τις εταιρείες αλλά αναλαμβάνει και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την Πάφο, σημείωσε.

Σχολιάζοντας γενικότερα τις εξελίξεις στην οικονομία, ο κ. Δημητριάδης εκτίμησε ότι η πορεία προς την ανάκαμψη είναι δεδομένη, όμως - όπως πρόσθεσε - θα χρειαστεί ακόμη αρκετός χρόνος μέχρι να παρουσιαστούν και χειροπιαστά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE