24χρονη πρότεινε σε αστυνομικούς να τους κάνει στοματικό σεξ για να γλυτώσει το πρόστιμο!

24χρονη πρότεινε σε αστυνομικούς να τους κάνει στοματικό σεξ για να γλυτώσει το πρόστιμο!

Προσπαθώντας να γλυτώσει το πρόστιμο και να μη συλληφθεί από τους αστυνομικούς, μία 24χρονη πρότεινε σε τρεις αστυνομικούς να τους κάνει στοματικό σεξ.

Η νεαρή από την Φλόριντα των ΗΠΑ, συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ στο αυτοκίνητο της βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες (μαριχουάνα και κοκαΐνη). Η ίδια σκαρφίστηκε κάτι αρκετά πονηρό προκειμένου να γλιτώσει από τα προβλήματα. Πρότεινε να προχωρήσει σε στοματικό έρωτα και στους τρεις ένστολους, αν εκείνοι φυσικά έκαναν τα στραβά μάτια και την άφηναν ελεύθερη.

Η 24χρονη Arielle Engert οδηγούσε το όχημά της σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Pinellas όταν οι αστυνομικοί τη σταμάτησαν για έλεγχο, λίγο μετά τις 2 το πρωί, για αλκοτέστ και ναρκοτέστ στα οποία απέτυχε, γεγονός που οδήγησε τους ένστολους στο να της κόψουν κλήση.

Κατά τη σύλληψή της, η νεαρή έκανε τα πάντα για να μη διωχθεί ποινικά, όπως το να τους κάνει ανάρμοστες προτάσεις. Οι άντρες της αστυνομίας δεν υπέκυψαν και της φόρεσαν χειροπέδες, παρά την προτροπή της για ερωτικές αταξίες. Τελικά η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη την επόμενη το πρωί, αφού πέρασε ένα βράδυ στο τμήμα και αφού κατέβαλε το ποσό των 5.100 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.