Κλάπηκε περιουσία μεγάλης αξίας από εταιρεία οικοδομών - Συνελήφθη 39χρονος

Κλάπηκε περιουσία μεγάλης αξίας από εταιρεία οικοδομών - Συνελήφθη 39χρονος

Στην σύλληψη 39χρονου υπόπτου προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία στην Πάφο για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών οικοδομικών μηχανημάτων και υλικών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 23 Οκτωβρίου καταγγέλθηκε από 55χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας οικοδομών ότι σε ανοικτό χώρο, όπου υπήρχαν διάφορα οικοδομικά υλικά και εργαλεία, κλάπηκε περιουσία μεγάλης αξίας. Ανάμεσα στα κλαπέντα φέρεται να ήταν και ηλεκτρικά οικοδομικά μηχανήματα.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 39 ετών από χωριό της επαρχίας Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι εξετάσεις της ΑΔΕ Πάφου για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE