Κλάπηκε περιουσία μεγάλης αξίας από εταιρεία οικοδομών - Συνελήφθη 39χρονος

Κλάπηκε περιουσία μεγάλης αξίας από εταιρεία οικοδομών - Συνελήφθη 39χρονος

Στην σύλληψη 39χρονου υπόπτου προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία στην Πάφο για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών οικοδομικών μηχανημάτων και υλικών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 23 Οκτωβρίου καταγγέλθηκε από 55χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας οικοδομών ότι σε ανοικτό χώρο, όπου υπήρχαν διάφορα οικοδομικά υλικά και εργαλεία, κλάπηκε περιουσία μεγάλης αξίας. Ανάμεσα στα κλαπέντα φέρεται να ήταν και ηλεκτρικά οικοδομικά μηχανήματα.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 39 ετών από χωριό της επαρχίας Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι εξετάσεις της ΑΔΕ Πάφου για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE