ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγίες Γενικού Εισαγγελέα προς Αρχηγό Αστυνομίας για ποινική διερεύνηση σε σχέση με πιθανό ασυμβίβαστο αξιωματούχου της Κ.Ο.Π.

Οδηγίες Γενικού Εισαγγελέα προς Αρχηγό Αστυνομίας για ποινική διερεύνηση σε σχέση με πιθανό ασυμβίβαστο αξιωματούχου της Κ.Ο.Π.

Κατόπιν μελέτης του πορίσματος που διαβιβάστηκε στον Γενικό Εισαγγελέα από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού («η Επιτροπή») στις 10.10.2023, το οποίο αφορά ενδεχόμενο ασυμβίβαστο αξιωματούχου της ΚΟΠ, ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε σήμερα την αποστολή του πορίσματος και του συνοδεύοντος αυτό μαρτυρικού υλικού στον Αρχηγό Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, μαζί με το υλικό στάλθηκαν οδηγίες για ποινική διερεύνηση αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από αξιωματούχους της ΚΟΠ ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, τα οποία προκύπτουν ή σχετίζονται με τα γεγονότα που αναφέρονται στο πόρισμα που ετοιμάστηκε κατ’ εντολή της Επιτροπής από τους Ερευνώντες Λειτουργούς κκ. Ηλία Στεφάνου και Ευθύμιο Θ. Ευθυμίου, ημερομηνίας 26.9.2023 και αφορούν σε ενδεχόμενη παραβίαση των προνοιών του περί της Καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Γεγονότων Νόμου, Ν. 180(Ι)/2017 και/ή οποιαδήποτε άλλα ποινικά αδικήματα.

Τον διορισμό, ως ανεξάρτητης ποινικής ανακρίτριας, της δικηγόρου και πρώην Ανώτερης Επαρχιακής Δικαστού κας Αλεξάνδρας Λυκούργου για να συνδράμει στην πιο πάνω ποινική διερεύνηση που θα διεξαχθεί από την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευναςΥποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top