LIKE ONLINE

Netflix: Όλα όσα έρχονται στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - Η θρυλική animated σειρά που θα δούμε - Δείτε βίντεο

Netflix: Όλα όσα έρχονται στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - Η θρυλική animated σειρά που θα δούμε - Δείτε βίντεο

Το Netflix φέρνει και αυτόν το μήνα περιεχόμενο στην πλατφόρμα που θα μας καθηλώσει στον καναπέ μας, με καινούριες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ καθώς και πολυαναμενόμενες σειρές που περιμένουμε.

Ο Νοέμβριος φέρνει επίσης και μία θρυλική animated σειρά η οποία υπόσχεται να μας καθηλώσει. Ο λόγος για το Batman: The Animated Series.

Δείτε αναλυτικά:

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

02/11

Cigarette Girl

Μια ταλαντούχα γυναίκα ξεκινά ένα ταξίδι αγάπης και αυτογνωσίας ενώ αψηφά το κατεστημένο της βιομηχανίας παρασκευής αρωματικών τσιγάρων στην Ινδονησία του ’60.

Δείτε βίντεο:

All the Light We Cannot See

Τις τελευταίες ημέρες του Β’ ΠΠ, οι δρόμοι μιας τυφλής Γαλλίδας και ενός Γερμανού στρατιώτη συγκρούονται. Βασισμένο στο βραβευμένο μπεστ σέλερ του Άντονυ Ντορ.

Δείτε βίντεο:

03/11

The Tailor: Season 3

Τα αισθήματα του Πεγιάμι για την Εσβέτ δυναμώνουν και καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη τους και τη φιλία του με τον Ντιμίτρι.

Δείτε βίντεο:

 

Selling Sunset: Season 7

Οι μεσίτες παλεύουν να “κινήσουν” μια δύσκολη αγορά ακινήτων, αλλά οι διχόνοιες και οι ανοιχτοί λογαριασμοί ίσως γκρεμίσουν ό,τι έχουν χτίσει. Θα δείξουν ψυχραιμία;

Δείτε βίντεο:

 

Ferry: The Series

Απεγνωσμένος για χρήματα, ο Φέρι Μπάουμαν βλέπει μια μοναδική ευκαιρία μετά από μια σύλληψη που δημιουργεί μια κενή θέση ανάμεσα στους κορυφαίους ντίλερ της Μπραμπάντ.

Δείτε βίντεο:

14/11

Criminal Code

Για να σπάσουν τον κώδικα στην έρευνα μιας εντυπωσιακής ληστείας, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους.

Δείτε βίντεο:

16/11

The Crown: Season 6 Part 1

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ αναλογίζεται την κληρονομιά και την καταγωγή της ενώ η Νταϊάνα μαγεύει τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της κι η μοναρχία αμφισβητείται.

Δείτε βίντεο:

21/11

Batman: The Animated Series

Την δημιουργία της σειράς υπογράφουν οι Bruce Timm, Paul Dini και Eric Radomski, έχοντας εμπνευστεί αρκετά από τις live-action ταινίες του Tim Burton που είχαν κυκλοφορήσει τότε, δηλαδή τα "Batman" (1989) και "Batman Returns" (1992). Βραβεύτηκε επίσης πολλές φορές από τα Emmy, αποσπώντας μάλιστα και το βραβείο καλύτερου προγράμματος κινουμένων σχεδίων.

Πέραν του gothic, νουάρ και art deco εικαστικό του Batman: The Animated Series, στη σειρά δάνεισαν τη φωνή τους οι πιο εμβληματικοί ηθοποιοί που καθόρισαν μετέπειτα τους χαρακτήρες. Αρκεί να αναφέρουμε τον Mark Hamill ως Joker, τον μακαρίτη Kevin Conroy ως Batman και την Arleen Sorkin ως Harley Quinn -που επίσης πρόσφατα απεβίωσε. Ήταν επίσης η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων ενός ευρύτερου DC Animated Universe που είχε ξεκινήσει και ακολούθησαν πολλές άλλες σειρές, κόμικ και βιντεοπαιχνίδια που ήταν συνδεδεμένα με αυτή, όπως την κινηματογραφική animated ταινία, "Batman: Mask of the Phantasm".

Δείτε βίντεο:

22/11

Squid Game: The Challenge

456 παίκτες. 4.560.000 δολάρια. Ένας νικητής. Το παγκόσμιο φαινόμενο ζωντανεύει με παιχνίδια εμπνευσμένα από την πρωτότυπη σειρά και ολοκαίνουργιες δοκιμασίες.;

Δείτε βίντεο:

30/11

Virgin River: Season 5 Part 2

Η Μελ προσαρμόζεται σε νέο ρυθμό ζωής, ο Τζακ προσπαθεί να αναπτύξει την επιχείρησή του και η πόλη αντιμετωπίζει νέες απειλές καθώς τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια.

Δείτε βίντεο:


ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

01/11

Locked In

Μια νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει τον ανταγωνισμό, την απιστία, την προδοσία και τον φόνο πίσω από αυτά.

Δείτε βίντεο:

03/11

NYAD

Η Νταϊάνα Νάιαντ στα 60 της αποφασίζει να κατακτήσει ένα όνειρο ζωής: να κολυμπήσει από την Κούβα στη Φλόριντα, διασχίζοντας πάνω από 100 μίλια σε ανοιχτή θάλασσα.

Δείτε βίντεο:


10/11

The Killer

Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του –και τον εαυτό του– σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

Δείτε βίντεο:


Uncharted

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Δείτε βίντεο:

17/11

Rustin

Ο ακτιβιστής Μπάγιαρντ Ράστιν βιώνει ρατσισμό κι ομοφοβία ενώ προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας των πολιτικών δικαιωμάτων με την Πορεία στην Ουάσινγκτον το 1963.

Δείτε βίντεο:


Believer 2

Ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια πίσω από τη μεγαλύτερη οργάνωση ναρκωτικών της Ασίας και το αφεντικό της, με το οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Δείτε βίντεο:

24/11

Last Call for Istanbul

Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο οδηγεί δύο παντρεμένους σε μια αξέχαστη νύχτα στη Νέα Υόρκη γεμάτη έξαψη, πόθο και πειρασμό.

Δείτε βίντεο:

Wedding Games

Όταν ο Άλεξ και η Εύα αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους στο σημείο που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, διάφορα ξεκαρδιστικά λάθη ανατρέπουν το ταξίδι τους στην εκκλησία.

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

03/11

Sly

Η αγάπη του για τις ταινίες ξεκίνησε ως φυγή από τα δύσκολα παιδικά χρόνια. Το αουτσάιντερ που έγινε θρύλος του Χόλιγουντ, Σιλβέστερ Σταλόνε, αφηγείται την ιστορία του.

Δείτε βίντεο:

08/11

Robbie Williams

Μετά από 25 χρόνια μιας εκπληκτικής σόλο καριέρας, ο Ρόμπι αναπολεί τον νεότερο εαυτό του και σκέφτεται τη ζωή που πέρασε στο προσκήνιο.

Δείτε βίντεο:


Escaping Twin Flames

Ένα ζευγάρι έφτιαξε ένα κέντρο για να βρίσκουν οι άνθρωποι την αληθινή αγάπη. Τώρα, πρώην πιστοί μιλούν για τις δυσάρεστες πρακτικές που βίωσαν σε μια σειρά ντοκιμαντέρ.

Δείτε βίντεο:

The Billionaire, the Butler and the Boyfriend

Πώς μια διαμάχη ανάμεσα στην πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου και την κόρη της προκάλεσε ένα εθνικό σκάνδαλο; Αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ αφηγείται όλη την ιστορία.

14/11

How to Become a Mob Boss

Αυτός ο σκοτεινός, σατιρικός οδηγός εξερευνά την άνοδο και την πτώση των πιο διαβόητων αρχιμαφιόζων της ιστορίας και των τακτικών τους για να φτάσουν στην επιτυχία.

22/11

High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America: Season 2

Ο σεφ και συγγραφέας Στίβεν Σάτερφιλντ τρώει με μάγειρες και ακαδημαϊκούς και εξερευνά την ιστορία της κουζίνας των μαύρων και τη γευστική της συνεισφορά στην Αμερική.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top