Νέος έρωτας στην Κυπριακή Showbiz! Πιο ερωτευμένη από ποτέ η τραγουδίστρια από τη Λάρνακα

Νέος έρωτας στην Κυπριακή Showbiz! Πιο ερωτευμένη από ποτέ η τραγουδίστρια από τη Λάρνακα

Tαλαιπωρήθηκε αρκετά με την προηγούμενη σχέση της σε σημεία που έφτασε μέχρι και τα δικαστήρια με τον πασίγνωστο τραγουδιστή με τον οποίο ήταν ζευγάρι. Τώρα όμως η Κύπρια τραγουδίστρια δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Χώρισε επεισοδιακά με τον Χρήστο Δάντη, διεκδικεί το μισό σπίτι, όμως στα προσωπικά της η τραγουδίστρια από τη Λάρνακα είναι καλύτερα από ποτέ. Αφού γύρισε στην Κύπρο και τη Λάρνακα η Φλώρα Θεοδώρου είναι ξανά σε σχέση εδώ και τρεις περίπου μήνες.

 Ο άντρας που έκανε ξανά την καρδιά της να χτυπά δυνατά ακούει στο όνομα Γιώργος Γεωργίου είναι καθηγητής αγγλικών και σύμφωνα με το περιβάλλον της όμορφης τραγουδίστριας στο πρόσωπό του βρήκε το άλλο της μισό.

Πρόσφατα το ζευγάρι ταξίδεψε στην μαγευτική Ρώμη ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media δείχνοντας πολύ ερωτευμένοι, ενώ όπως διαβάζουμε και σε ελλαδικά δημοσιεύματα η Φλώρα Θεοδώρου εξομολογήθηκε πως νιώθει πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE