Νέα τραγωδία με βρέφος - Μωράκι λίγων ημερών νεκρό στην Πάτρα - Έρευνα για τα αίτια του θανάτου

Νέα τραγωδία με βρέφος - Μωράκι λίγων ημερών νεκρό στην Πάτρα - Έρευνα για τα αίτια του θανάτου

Νεκρό βρέφος από τη βιομηχανική περιοχή κινητοποίησε τις αρχές στην Πάτρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Το τραγικό συμβάν με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη ΒΙΟΠΑ Πάτρας, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (04.11.2023) αλλά αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, 5 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το βρέφος που έζησε μόλις λίγες ημέρες, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας για τους λόγους που οδήγησαν στο μοιραίο το άτυχο μωράκι.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE