ΠτΔ: Καθορίζεται ελάχιστη ηλικία για λογαριασμό στα ΜΚΔ - Ετοιμάζεται σχετικό νομοσχέδιο
Η ηλικία των 15 ετών καθορίζεται ως ελάχιστο όριο για τη δημιουργία και διατήρηση λογαριασμού σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η εκδήλωση προσευχής για επιστροφή των Ισραηλινών ομήρων που εξακολουθούν να κρατούνται από τη Χαμάς, ξεκίνησε στις 15.00 το απόγευμα στο Μόλο Λεμεσού και διοργανώθηκε από την εβραϊκή κοινότητα Κύπρου. Δεκάδες πολίτες τοποθέτησαν λουλούδια στις φωτογραφίες αγνοούμενων.
Ο Αρχιραββίνος Κύπρου ζήτησε τη βοήθεια των κρατών για απελευθέρωση των ομήρων και συμμετείχε στην προσευχή για την επιστροφή τους. Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα προς τιμήν των ομήρων, με τη συνεργασία των Οργανώσεων StandWithUs και BringThemBackHomeNOW. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η αστυνομία έλαβε αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




