Στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής 32χρονης από πλοίο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής 32χρονης από πλοίο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε 32χρονη η οποία επέβαινε σε πλοίο Νότιο-Ανατολικά της Κύπρου.

Σύμφωνα με το ΚΣΕΔ «στις 06 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 02:45, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή ασθενούς 32 ετών, η οποία επέβαινε σε πλοίο που έπλεε 105ΝΜ Νότιο-Ανατολικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας).

Για την εκτέλεση της αποστολής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Η ασθενής παραδόθηκε με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE