Ελλάδα: Νεκρός 79χρονος σε τροχαίο, έπεσε με το αμάξι σε αρδευτικό αύλακα

Ελλάδα: Νεκρός 79χρονος σε τροχαίο, έπεσε με το αμάξι σε αρδευτικό αύλακα

Νεκρός ανασύρθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ένας 79χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αρδευτικό αύλακα στο Παλαιωχόρι Ηλείας του Δήμου Πηνειού.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού απο 2 οχήματα και 5 άνδρες της Π.Υ. Αμαλιάδας, που βρέθηκαν στο σημειο.

Σύμφωνα με το patrisnews, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 79χρονο στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θανατός του από το ιατρικό προσωπικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE