Αποκαλυπτικό: Απαράδεχτες εικόνες «χωματερής» σε σχολείο στον Στρόβολο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αποκαλυπτικό: Απαράδεχτες εικόνες «χωματερής» σε σχολείο στον Στρόβολο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εδώ και περίπου ένα μήνα στοιβάζονται μέσα και έξω από το σχολείο σακούλες, κουτιά, κλαδιά και ότι άλλο φανταστεί κανείς χωρίς να συγκινεί κανέναν.

Το είχαμε γράψει από τις 23 Αυγούστου και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, ότι τέτοιες εικόνες ειδικά μπροστά από ένα σχολείο δεν τιμούν κανέναν.

Η εικόνα χωματερής ολόκληρου πεζοδρομίου που παρουσιάζεται μπροστά από το Γυμνάσιο Σταυρού στον Στρόβολο απέναντι ακριβώς από την εκκλησία είναι ανεπίτρεπτες και απαράδεχτες.

Μέσα στις περισσότερες σακούλες υπάρχουν κλαδιά από δέντρα και εικάζουμε ότι είναι από εργασίες που γίνονται από τον Δήμο Στροβόλου, εντός του σχολείου για να είναι έτοιμο να υποδεχτεί σε λίγες μέρες τους μαθητές.

Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία καθώς δεν μιλάμε για μια οι δυο σακούλες αλλά για δεκάδες. Πέραν της αισθητικής και του πολιτισμού του όλου ζητήματος το κυρίοτερο είναι ότι αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Τέτοιου είδους σκουπίδια υπάρχουν και εντός του σχολείου.

Δείτε τις εικόνες 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE