ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξελίξεις στο φόνο Καλογερόπουλου: «Δεν φαίνεται να σχετίζεται με τη δολοφονία Μαυρομιχάλη» - Τα τεκμήρια που λήφθηκαν από την έπαυλη

Εξελίξεις στο φόνο Καλογερόπουλου: «Δεν φαίνεται να σχετίζεται με τη δολοφονία Μαυρομιχάλη» - Τα τεκμήρια που λήφθηκαν από την έπαυλη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκαν χθες οι δύο Ελληνοκύπριοι 41 και 44 ετών για τον φόνο του Καλογερόπουλου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης τους για περίοδο οκτώ ημερών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου μιλώντας στο SIGMA, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ανέφερε ότι «προσπαθούμε να εντοπίσουμε κι άλλα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται όπως και το πρόσωπο το οποίο επέβαινε στη μοτοσικλέτα που φαίνεται στη φωτογραφία που δώσαμε στη δημοσιότητα».

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως «έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια και από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να έχουν σχέση με την υπόθεση γι’ αυτό και κατασχέθηκαν, ενώ υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κλειστών κυκλωμάτων τα οποία αναμένεται να αξιολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα».

«Υπάρχει μεγάλο ανακριτικό έργο μπροστά μας ακόμα», πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα:

Αξίζει να αναφερθεί ότι μαρτυρίες λένε ότι ο 44χρονος ύποπτος φαίνεται ότι γνώριζε προσωπικά τον Θανάση Καλογερόπουλο, τον οποίο και συνάντησε λίγες μέρες πριν πέσει νεκρός και μίλησαν για τζόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι δύο φερόμενοι ως εκτελεστές εδώ και μέρες διέμεναν στην έπαυλη του 44χρονου σε χωριό της Λάρνακας. Από εκεί φαίνεται πως οργάνωσαν την εκτέλεση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τις εξετάσεις που έγιναν στην έπαυλη, βρήκαν στα σκουπίδια είδη ένδυσης καθώς και κάρτες κινητής τηλεφωνίας τα οποία έχουν σταλεί για εξετάσεις.

Για το φόνο του Μαυρομιχάλη, ο κύριος Ανδρέου τόνισε ότι «δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ η ανακριτική ομάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει οποιαδήποτε μαρτυρία»

«Με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας αυτή τη στιγμή οι δύο φόνοι δεν φαίνεται να σχετίζονται όμως θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top