Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πέγεια: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση 64χρονος

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πέγεια: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση 64χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 64χρονος μετά από τραυματισμό του σε εργατικό ατύχημα στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ ο 64χρονος εργαζόταν σε εργοτάξιο στην Πέγεια, στην προσπάθεια του να κατέβει από την σκάλα αυτή μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει από τον 1ο όροφο από ύψος περίπου δύο μέτρων και να τραυματιστεί.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, τραύμα στον πνεύμονα και εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του 64χρονου χαρακτηρίζεται σοβαρή και ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις ως επίσης και λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας.

Οι εξετάσεις για τον τραυματισμό του 64χρονου συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας και το Επαρχιακό Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE