ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο στρατός βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς σε χώρο προσκόπων - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο στρατός βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς σε χώρο προσκόπων - Δείτε βίντεο

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε βίντεο από χώρο προσκόπων στη Βόρεια Γάζα καθώς βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς στο σημείο.

«Αυτό βρίσκουμε στη Γάζα. Ένα κτίριο όπου παίζουν παιδιά είναι ένας χώρος εκτόξευσης πυραύλων της Χαμάς. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις» επισημαίνουν οι Ισραλινές Αμυντικές Δυνάμεις ενώ ένας στρατιώτης ακούγεται να λέει: «Είμαστε σε έναν χώρο προσκόπων στη Βόρεια Γάζα. Βλέπετε τις ζωγραφιές στους τοίχους και πιο μέσα στον χώρο βλέπουμε εκτοξευτές πυραύλων που στοχεύουν είτε την πόλη Ασκελόν είτε κάπου αλλού νότια».

Δείτε το βίντεο των Ισραλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF):

Ισραήλ: «Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές»

«Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές», κατήγγειλες χθες η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, σε ανάρτησή της στο Χ, δημοσιεύοντας βίντεο, σύμφωνα με το οποίο, οι βάσεις βρίσκονται ελάχιστα μέτρα από παιδική πισίνα και κοντά σε κτήρια κατοίκων.

«Παιδιά, κούνιες, πισίνα και ρουκέτες. Το ένα από αυτά τα πράγματα δεν μοιάζει με το άλλο. Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ισραηλινός αξιωματούχος ανέφερε ότι το βίντεο προέρχεται από την καρδιά μιας περιοχής στο Μπέιτ Χανούν.

«Αυτό που μπορούμε να δούμε είναι τέσσερις βάσεις εκτόξευσης πυραύλων κατά του Ισραήλ. Μόλις πέντε μέτρα από μια παιδική πισίνα. Και 20-30 μέτρα από κτήρια κατοίκων», είπε, εξηγώντας ότι το σημείο είναι γειτονιά για κατοίκους. Στη συνέχεια δίνει την τοποθεσία μέσα από το πάρκο ψυχαγωγίας και την παιδική χαρά. Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top