Επεισόδια στο Πουρνάρα: Παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις - Πάνω από 30 εντάλματα σύλληψης

Επεισόδια στο Πουρνάρα: Παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις - Πάνω από 30 εντάλματα σύλληψης

Παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν χθες Δευτέρα μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο ομάδων διαφορετικών εθνικοτήτων συγκρούστηκαν για ασήμαντο λόγο, όπως διαφάνηκε μετά τις εξετάσεις που έχουν γίνει.

Έγινε αναγκαστική χρήση δακρυγόνων για τη διάλυση της σύγκρουσης.

Η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 33 άτομα εναντίον των οποίων διερευνάται συμμετοχή σε οχλαγωγία. Αναμένεται να γίνουν και νέες συλλήψεις σήμερα και να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου και ακολούθως να κινηθούν οι διαδικασίες για απέλασή τους όπως ζήτησε χθες ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE