ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Δύο ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα βίας από τους γιους τους και τους κατήγγειλαν

Ηράκλειο: Δύο ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα βίας από τους γιους τους και τους κατήγγειλαν

Θύματα βίας από τα ίδια τους τα “σπλάχνα” κατήγγειλαν ότι έπεσαν δύο ηλικιωμένοι στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο 44χρονους, που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, στο σπίτι 70χρονης, στο Ηράκλειο. Όπως κατήγγειλε η ίδια ο 44χρονος γιος της, την εξύβρισε, την απείλησε, τη χτύπησε στο πρόσωπο και στην πλάτη, την κλώτσησε και την τράβηξε από τα μαλλιά, προκαλώντας της τρόμο. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή του κατά την οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2,9 γραμμάρια ινδική κάνναβη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Χθες, Δευτέρα, ένας 65χρονος άνδρας έφτασε στο σημείο να καταγγείλει τον ίδιο του τον γιο για ενδοοικογενειακή βία. Η καταγγελία οδήγησε στην σύλληψη του 44χρονου γιου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο πατέρας, χθες το απόγευμα, στις εργατικές κατοικίες του Μπεντεβή, ο 44χρονος τον εξύβρισε, το απείλησε και τον έσπρωξε, χτυπώντας τον στο στέρνο, χωρίς, όμως, να τον τραυματίσει.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top