ΟΕΛΜΕΚ για βία κατά καθηγητή: «Να ληφθούν μέτρα προστασίας των εκπαιδευτικών στα σχολεία»

ΟΕΛΜΕΚ για βία κατά καθηγητή: «Να ληφθούν μέτρα προστασίας των εκπαιδευτικών στα σχολεία»

Το νέο περιστατικό βίας εναντίον εκπαιδευτικού, που σημειώθηκε χθες στην Πάφο, καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, η ΟΕΛΜΕΚ, καλώντας το αρμόδιο Υπουργείο να λάβει μέτρα προστασίας των εκπαιδευτικών στους χώρους εργασίας.

«Το νέο κρούσμα βίας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι εκπαιδευτικοί είμαστε εκτεθειμένοι σε τέτοια φαινόμενα και χωρίς καμιά ασφάλεια στους χώρους εργασίας μας», προσθέτει.

Η ΟΕΛΜΕΚ καλεί το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας να προχωρήσει σε μέτρα προστασίας των εκπαιδευτικών στους χώρους εργασίας, αφού, ως εργοδότης τους, είναι υποχρεωμένο να τους παρέχει ασφάλεια.

«Εάν το ΥΠΑΝ δεν προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για το θέμα η ΟΕΛΜΕΚ επιφυλάσσεται να προχωρήσει σε μέτρα αντίδρασης. Εκφράζουμε τη συμπάθεια και την υποστήριξή μας στον συνάδελφο», καταλήγει η Οργάνωση στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE