Αποκαλύψεις Θεοχάρους για εγγυητική, ηλεκτρονικό πίνακα, ιδιόκτητο γήπεδο και... ατάκα για «Μπερναμπέου»!

Αποκαλύψεις Θεοχάρους για εγγυητική, ηλεκτρονικό πίνακα, ιδιόκτητο γήπεδο και... ατάκα για «Μπερναμπέου»!

Μιλώντας στο FAROS TV ”ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ LIVE” , ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, αναφέρθηκε στο γηπεδικό ζήτημα, κάνοντας αποκαλύψεις για την εγγυητική και ηλεκτρονικό πίνακα του «Στέλιος Κυριακίδης», για το αν σκοπεύουν να κάνουν ιδιόκτητο γήπεδο, ενώ έριξε και μία ατακάρα για... «Μπερναμπέου»!

Συγκεκριμένα είπε:

Για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας του Κράτους: «Ήταν αναμενόμενη. Τής πήραν ένα μάτσο χαρτιά, χωρίς μια έκθεση η εισηγήσεις από πλευράς ΚΟΑ. Τι να περιμέναμε. Η Πάφος είναι η μοναδική πόλη χωρίς σωστό ποδοσφαιρικό γήπεδο. Βέβαια το "Στέλιος Κυριακίδης" συγκρινόμενο με το ΓΣΖ και το Μακάρειο, είναι Μπερναμπέου. Είναι παράλογο που το κράτος δεν εκμεταλλεύθηκε την προσφορά των ιδιοκτητών της Πάφος FC να κάνουν το «Στέλιος Κυριακίδης» ένα μοντέρνο γήπεδο με δικλείδες ασφαλείας για τον ΚΟΑ και το Κράτος».

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE