Τον... έκαψε μαρτυρία - Χειροπέδες σε 26χρονο στη Λευκωσία για εμπρησμό αυτοκινήτου

Τον... έκαψε μαρτυρία - Χειροπέδες σε 26χρονο στη Λευκωσία για εμπρησμό αυτοκινήτου

Στη σύλληψη 26χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, στη Λευκωσία.

Η φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο, που χρησιμοποιείται από 37χρονο, τα ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου, 2023, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της Λευκωσίας. Κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω αστυνομικές εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 26χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 26χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE