Τον... έκαψε μαρτυρία - Χειροπέδες σε 26χρονο στη Λευκωσία για εμπρησμό αυτοκινήτου

Τον... έκαψε μαρτυρία - Χειροπέδες σε 26χρονο στη Λευκωσία για εμπρησμό αυτοκινήτου

Στη σύλληψη 26χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, στη Λευκωσία.

Η φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο, που χρησιμοποιείται από 37χρονο, τα ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου, 2023, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της Λευκωσίας. Κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω αστυνομικές εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 26χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 26χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE