Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο ένας από τους μαθητές μετά τον ξυλοδαρμό σε σχολείο της Πάφου

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο ένας από τους μαθητές μετά τον ξυλοδαρμό σε σχολείο της Πάφου

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ένας εκ των μαθητών που τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια επίθεσης που δέχθηκαν από συμμαθητές τους σε σχολείο της επαρχίας Πάφου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, ένας εκ των μαθητών που δέχθηκαν επίθεση, τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο καθηγητικός σύλλογος σε συνεδρία του τη Δευτέρα (06/11), αποφάσισε όπως οι έξι μαθητές που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο περιστατικό, αποβλήθηκαν διά παντός από το συγκεκριμένο σχολείο και δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφή σε άλλες τεχνικές σχολές της Πάφου.

Ανάμεσα στους έξι είναι και ο μαθητής που έριξε μια καρέκλα χτυπώντας καθηγητή στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση έγινε στους μαθητές σήμερα Τρίτη (07/11), προκαλώντας αντιδράσεις τόσο από τους ίδιους αλλά και τους γονείς του.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE