Επεισόδια στο Πουρνάρα: Απελαύνονται 28 αλλοδαποί – Θα μεταφερθούν προσωρινά στη Μενόγεια

Επεισόδια στο Πουρνάρα: Απελαύνονται 28 αλλοδαποί – Θα μεταφερθούν προσωρινά στη Μενόγεια

Στην απέλαση των 28 εκ των 35 συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Κέντρο Φιλοξενίας «Πουρνάρα», προχωρεί η Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών, πριν λίγο υπογράφηκαν 28 διατάγματα για κράτηση και απέλαση ως συνιστώσες απειλές για δημόσια τάξη.

Οι 28 αλλοδαποί θα συλληφθούν από το «Πουρνάρα» και θα μεταφερθούν στη Μενόγεια για ενεργοποίηση της διαδικασίας απέλασης τις επόμενες μέρες.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους συλληφθέντες για τα επεισόδια, οι πέντε είναι Σύροι και δεν μπορούν να απελαθούν, κι ως εκ τούτου δεν θα κινηθούν σχετικές διαδικασίες, ενώ για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί η υπηκοότητα των άλλων δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE