Επεισόδια στο Πουρνάρα: Απελαύνονται 28 αλλοδαποί – Θα μεταφερθούν προσωρινά στη Μενόγεια

Επεισόδια στο Πουρνάρα: Απελαύνονται 28 αλλοδαποί – Θα μεταφερθούν προσωρινά στη Μενόγεια

Στην απέλαση των 28 εκ των 35 συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Κέντρο Φιλοξενίας «Πουρνάρα», προχωρεί η Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών, πριν λίγο υπογράφηκαν 28 διατάγματα για κράτηση και απέλαση ως συνιστώσες απειλές για δημόσια τάξη.

Οι 28 αλλοδαποί θα συλληφθούν από το «Πουρνάρα» και θα μεταφερθούν στη Μενόγεια για ενεργοποίηση της διαδικασίας απέλασης τις επόμενες μέρες.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους συλληφθέντες για τα επεισόδια, οι πέντε είναι Σύροι και δεν μπορούν να απελαθούν, κι ως εκ τούτου δεν θα κινηθούν σχετικές διαδικασίες, ενώ για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί η υπηκοότητα των άλλων δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς, στη Λευκωσία, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τα όσα αναφέρονται για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE