Συναγερμός σε σχολείο στο Αμβούργο - Αναφορές για δύο ένοπλους μέσα σε τάξη

Συναγερμός σε σχολείο στο Αμβούργο - Αναφορές για δύο ένοπλους μέσα σε τάξη

Η αστυνομία του Αμβούργου ελέγχει πληροφορίες για περιστατικό με όπλα σε σχολείο του προαστίου Μπλανκενέζε, στη δυτική πλευρά της γερμανικής μεγαλούπολης.

Σύμφωνα με τη Bild, δύο άνδρες έχουν ταμπουρωθεί μέσα σε μια αίθουσα διδασκαλίας, ενώ τουλάχιστον ο ένας φέρει όπλο.

 
Στο σημείο έχουν φτάσει περιπολικά από όλο το Αμβούργο, ενώ ειδικές δυνάμεις έχουν ήδη μπει μέσα στους χώρους του σχολείου. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι δύο ύποπτοι είναι μαθητές του σχολείου ή εξωσχολικοί.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE