Ο Πρέσβης Κύπρου στην Ιαπωνία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα

Ο Πρέσβης Κύπρου στην Ιαπωνία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου - Ιαπωνίας εξέφρασε ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ιαπωνία Γιάννης Μιχαηλίδης, επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα της χώρας Ναρουχίτο κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκρατορικό Παλάτι στο Τόκιο, στις 6 Νοεμβρίου.

Όπως μετέδωσε το ΓΤΠ, ο κ. Μιχαηλίδης μετέφερε στον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, καθώς και τη δέσμευσή του για περαιτέρω εμβάθυνση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας ζήτησε από τον Πρέσβη να μεταφέρει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ευχόμενος πρόοδο και ευημερία στον κυπριακό λαό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE