Ο Πρέσβης Κύπρου στην Ιαπωνία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα

Ο Πρέσβης Κύπρου στην Ιαπωνία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου - Ιαπωνίας εξέφρασε ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ιαπωνία Γιάννης Μιχαηλίδης, επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα της χώρας Ναρουχίτο κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκρατορικό Παλάτι στο Τόκιο, στις 6 Νοεμβρίου.

Όπως μετέδωσε το ΓΤΠ, ο κ. Μιχαηλίδης μετέφερε στον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, καθώς και τη δέσμευσή του για περαιτέρω εμβάθυνση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας ζήτησε από τον Πρέσβη να μεταφέρει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ευχόμενος πρόοδο και ευημερία στον κυπριακό λαό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE