Ο Πρέσβης Κύπρου στην Ιαπωνία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα

Ο Πρέσβης Κύπρου στην Ιαπωνία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου - Ιαπωνίας εξέφρασε ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ιαπωνία Γιάννης Μιχαηλίδης, επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα της χώρας Ναρουχίτο κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκρατορικό Παλάτι στο Τόκιο, στις 6 Νοεμβρίου.

Όπως μετέδωσε το ΓΤΠ, ο κ. Μιχαηλίδης μετέφερε στον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, καθώς και τη δέσμευσή του για περαιτέρω εμβάθυνση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας ζήτησε από τον Πρέσβη να μεταφέρει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ευχόμενος πρόοδο και ευημερία στον κυπριακό λαό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η νεκρώσιμη ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργο Βασιλείου. Η ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο.

BEST OF TOTHEMAONLINE