Ο Πρέσβης Κύπρου στην Ιαπωνία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα

Ο Πρέσβης Κύπρου στην Ιαπωνία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου - Ιαπωνίας εξέφρασε ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ιαπωνία Γιάννης Μιχαηλίδης, επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του στον Αυτοκράτορα της χώρας Ναρουχίτο κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκρατορικό Παλάτι στο Τόκιο, στις 6 Νοεμβρίου.

Όπως μετέδωσε το ΓΤΠ, ο κ. Μιχαηλίδης μετέφερε στον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, καθώς και τη δέσμευσή του για περαιτέρω εμβάθυνση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας ζήτησε από τον Πρέσβη να μεταφέρει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ευχόμενος πρόοδο και ευημερία στον κυπριακό λαό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE