Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα για μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα στην Κύπρο

Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα για μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα στην Κύπρο

Τρόφιμα, βρεφικό γάλα και είδη πρώτης ανάγκης, χρειάζονται μονογονεϊκές οικογένειες στην Κύπρο, καθώς αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , τέσσερις οικογένειες στην Κύπρο κυρίως μονογονίοι με ανήλικα παιδιά, χρειάζονται τα βασικά για επιβίωση.

Στη μια περίπτωση πρόκειται για μονογονιό με τέσσερα ανήλικα παιδιά, χωρίς να λαμβάνει κανένα επίδομα ακόμη ή και διατροφή καθώς πρόσφατα έχει καταστεί μονογονιός.

Σε άλλη περίπτωση ανάγκες σε τρόφιμα χρειάζεται μονογονιός με τρία ανήλικα παιδιά

Σε τρίτη περίπτωση υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα για οικογένεια με δυο παιδιά όπου ο πατέρας είναι ανίκανος για εργασία και η μητέρα εργαζόμενη με μερική απασχόληση.

Στην τέταρτη περίπτωση υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα , πάνες και γάλα για μητέρα μονογονιό με θέματα υγείας και με παιδάκι με ιδιαιτερότητες.

Δείτε την ανάρτηση :

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE