Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα για μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα στην Κύπρο

Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα για μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα στην Κύπρο

Τρόφιμα, βρεφικό γάλα και είδη πρώτης ανάγκης, χρειάζονται μονογονεϊκές οικογένειες στην Κύπρο, καθώς αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , τέσσερις οικογένειες στην Κύπρο κυρίως μονογονίοι με ανήλικα παιδιά, χρειάζονται τα βασικά για επιβίωση.

Στη μια περίπτωση πρόκειται για μονογονιό με τέσσερα ανήλικα παιδιά, χωρίς να λαμβάνει κανένα επίδομα ακόμη ή και διατροφή καθώς πρόσφατα έχει καταστεί μονογονιός.

Σε άλλη περίπτωση ανάγκες σε τρόφιμα χρειάζεται μονογονιός με τρία ανήλικα παιδιά

Σε τρίτη περίπτωση υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα για οικογένεια με δυο παιδιά όπου ο πατέρας είναι ανίκανος για εργασία και η μητέρα εργαζόμενη με μερική απασχόληση.

Στην τέταρτη περίπτωση υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα , πάνες και γάλα για μητέρα μονογονιό με θέματα υγείας και με παιδάκι με ιδιαιτερότητες.

Δείτε την ανάρτηση :

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE